اسکرول بار

بایگانی خرداد ۱۳۹۵ :: Archive PTS

Archive PTS

Information On All Topics - PTS Professional Technology Services

Archive PTS

Information On All Topics - PTS Professional Technology Services

Archive PTS

در این صفحه مجازی تلاش بر آن داریم که تمامی موضوعات در انواع شاخه‌ها پشتیبانی و به صورت مستقیم در دسترس کاربران قرار گیرد.

آخرین نظرات

۲۸ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

۳۱
خرداد

کارآگاه تام سایر نام شخصیتی است که مارک تواین نویسنده آمریکایی خلق کرده‌است. او شخصیت اصلی ماجراهای کتاب کارآگاه تام سایر است و در سه رمان دیگر تواین هم حضور دارد. تام سایر آن‌طور که از آثار تواین استنباط می‌شود، پسری ۱۵-۱۴ ساله است. او در شهری کوچک در کنارهٔ رود می‌سی‌سی‌پی به دنیا آمده و بزرگ شده است. تام نمایندهٔ دنیای فوق‌العاده و بی‌دغدغهٔ پسرهای نوجوان پیش از جنگ داخلی آمریکا است. او مانند بسیاری از پسرهای آن زمان، بیشتر اوقات دوست دارد پابرهنه راه برود. بهترین دوستانش جو هارپر و هاکلبری فین هستند. در کتاب کارآگاه تام سایر، او به یکی از همکلاسی‌هایش به نام ربه‌کا (بکی) تاچر دل می‌بندد. او با برادر ناتنی‌اش، سید، دخترخاله‌اش، مری و خاله پولی در شهر خیالی سن‌پترزبورگ در ایالت میسوری زندگی می‌کند.

تام خالهٔ دیگری هم به نام سالی دارد که در شهر پایکزویل، پایین رود می‌سی‌سی‌پی زندگی می‌کند. مادر او (خواهر خاله پولی) از دنیا رفته‌است. در رمان ماجراهای هاکلبری فین، تام یک شخصیت فرعی است و تنها در اواخر داستان سر و کله‌اش پیدا می‌شود. او که پسری نابالغ، خیال‌پرداز و شیفتهٔ داستان‌های ماجراجویانه است، نقشهٔ از قبل طراحی شدهٔ هاک برای آزاد کردن جو (بردهٔ فراری) را به خطر می‌اندازد و در پایان معلوم می‌شود نیازی به فراری دادن جو نبوده چون صاحب جو به تازگی درگذشته و در وصیت‌نامه‌اش جو را آزاد کرده است. درونمایهٔ رمان ماجراهای هاکلبری فین تحول فکری و عاطفی هاک است و در پایان داستان، مارک تواین با آوردن شخصییتی از گذشته (تام) می‌تواند این تحول را بهتر نشان دهد. امیدواریم که از دانلود این رمان لذت ببرید .


مشخصات کتاب :

نام کتاب : کارآگاه تام سایر

– نویسنده : مارک تواین

– تعداد صفحات : 105

– فرمت کتاب : پی دی اف


Download

  • مهدی احدی راد
۳۱
خرداد



گاه برای تجربه هیجانات زندگی، باید از محدوده ی امن خود خارج شد!!! این باوری بود که ستایش داشت. رمان برای من بجنگ داستان دختری به ظاهر آرام و سر به زیر که زندگیش را مطابق خواست خانواده اش پیش می برد . اما قرار نیست که اوضاع همیشه آرام بماند . ستایش سرانجام به خودش می آید و میبیند که سال های زندگیش بدون هیچ گونه تلاطمی از پی هم می گذرند تصمیم می گیرد که دیگر آن دختر آرام نباشد و تغییری در زندگیش ایجاد کند . روزی دو پسر مشکوک را می بیند و دنبالشان می کند, این کارش باعث می شود که سر از جای عجیبی در بیاورد و با یک گروه بوکس زیرزمینی آشنا شود.


قسمتی از متن رمان Baray Man Bejang:

شاید درست آن بود که به حرف عقلم گوش می دادم و مانند بچه های خوب سر کلاس حاضر می شدم . اما حقیقتا حوصله ی آن فضای خسته کننده را نداشتم . اگر پدر می فهمید که کلاس را پیچانده ام، کارم تمام بود . اما آن لحظه هیچ چیز برایم مهم نبود. روی پل هوایی ایستاده بودم و ماشین ها را نگاه می کردم . هیچگاه نتوانستم به پدر بگویم که عاشق رانندگی ام و چقدر دلم می خواهد در مسابقات رالی شرکت کنم . جوابش را از قبل می دانستم . دخترو چه به این حرفا؟ نفس عمیقی کشیدم و چشم از بزرگراه برداشتم. دو پسر را دیدم که روی پل آمدند. یکی شان بلند قد و دیگری کوتاه تر بود. هر دو کلاه بر سر داشتند . پسر کوتاه قد روی زمین نشست و با اسپری رنگی که از جیبش بیرون آورد ، چیزی کشید . پسر قد بلند هم اطراف را نگاه می کرد . به من توجهی نکردند . چهره ام مظلوم تر از آنی بود که شک کسی را برانگیزد . مخصوصا با آن کلاه پشمی و دماغی که مانند دلقک ها از شدت سرما قرمز شده بود . کارشان که تمام شد از پل پایین رفتند . با کنجکاوی به آن سمت رفتم و نگاهی به بدنه ی پل انداختم .

یک ضربدر کوچک قرمز تنها چیزی که آن پسر کشید. نتوانستم بر حس کنجکاوی ام غلبه کنم و نمی دانم چه شد که آنها را دنبال کردم. تنها چیز مثبت وجودم که از آن باخبر بودم این بود که سریع می دویدم . وارد کوچه ی باریکی شدم و آن دورا دیدم که به سمت چپ رفتند. دنبالشان رفتم. نمی دانم چند کوچه ی دیگر پیچیدم که به یک بن بست رسیدم و پسر بلند قد را دیدم که پشت به من ، به دیوار بلند رو به رویش نگاه می کرد . نفهمیدم پسر کوتاه قد چطور غیبش زد . نمی خواستم متوجه حضورم شود ، به همین دلیل برگشتم بروم که محکم به کسی خوردم و روی زمین افتادم . کلاهم روی یک چشمم را پوشانده بود ، اما توانستم افراد بیشتری را بالای سرم ببینم .صدایی از پشت سرم شنیدم چرا ما رو دنبال می کردی؟سرم را برگرداندم و همان پسر را دیدم حالا به من نگاه می کرد . می توانستم چشمان سبز درخشانش را ببینم که از زیر کلاه لبه دارش با خشم بر من خیره مانده بودند . آنقدر از او ترسیدم که فراموش کردم زمین خیس زیرم، چقدر سرد است . یکی از پسرهایی که رو به رویم ایستاده بود ، گفت فک کنم از ترس زبونش بند اومده و پوزخندی زد . پسر بلند قد یقه پالتوام را گرفت و به راحتی بلندم کرد، بعد همانطور خیره در چشمانم گفت : بگو چی میخوای؟ و ادامه داستان ….


مشخصات کتاب :

– نام کتاب : برای من بجنگ

– نویسنده : آنا بانو

– تعداد صفحات : 179

– فرمت : PDF و Apk

– قابل استفاده در کامپیوتر و گوشی های اندروید




دانلود رمان برای من بجنگ - نسخه کامپیوتر - حجم 2 مگابایت


دانلود رمان برای من بجنگ - نسخه اندروید - حجم 706 کیلوبایت



  • مهدی احدی راد
۳۰
خرداد

این داستان رمان باور ندارم سرگذشت دختریه که توی یه خونواده ی پرجمعیت زندگی می کنه وبعدازمرگ پدرش خانواده ی عموش به ایران میان و رازهایی فاش میشه که شاید درکشون برای خیلیا سخت باشه اما شراره درظاهر ساده ازشون می گذره, اتفاقایی براش پیش میاد که اونو از این رو به اون رو می کنه, شراره دیگه اون شراره قبل نیست و صد و هشتاد درجه تغییر کرده …


قسمتی از متن رمان Bavar Nadaram :

انقدر جیغ زده بودم که صدام بالا نمی اومد نمی تونستم بفهمم. و درک نمی کردم, چند ساعت بود که گوشه ی باغ،روی زمین نشسته بودم و نمی دونستم..چی شده بود؟ اینم نمی دونستم..فقط می دونستم یه اتفاق غیر قابل جبران پیش اومده., یه اتفاق که پدرمو ازم گرفته بود!کسی نشست کنارم , سرمو در آغوش کشید, صداش بغض داشت: می دونم باورش سخته, خود من هم همین چند ساعته شکستم.. پیر شدم.. درد کمی نیست! ما علاوه بر پدرمون، بهترین دوستمونو از دست دادیم… مکثی کرد… می دونستم که دلش اشوبه.. که داغونه.. ادامه داد: قربونت برم ابجی..می خوای گریه کنی، گریه کن ولی هیچ وقت توی خودت نریز . داداش شهروز؟ جانم؟ سکوت کردم سوالم یادم رفت .

شهروز همیشه حس خوبی بهم منتقل می کرد… همیشه با مهربونیاش؛حس داشتن یه پناهِ قرص ومحکمو بهم القا می کرد, هنوزم باور نمی کردم ومی ترسیدم, می ترسیدم از صحت اون خبر گاهی ناباوری ارامش میاره وگاهی اضطراب وغم…توی اون لحظات اضطراب داشتم با چاشنی آرامش .. دو حس متضاد درکنار هم! از جا بلند شدم و به سمت ساختمون رفتم.. دوست داشتم کنار شاپرک باشم.. کنار کسی که به اندازه ی خودم به بابا نزدیک بود…در اتاقش ایستادم و تقه ای به در زدم: -شاپرک… به ثانیه نکشید که دروباز کرد وخودشو انداخت توی بغلم؛ گریه کرد، گریه کردم… بین گریه هاش ناله کرد: -خدا؟… بابام … وای خدابابام… اگه می فهمیدم این آخرین باریه که می بینمش یه دل سیر نگاش می کردم. باورم نمی شه شری، به خدا باورم نمی شه… کاش… کاش حداقل درست و حسابی باهاش خداحافظی می کردم.


مشخصات کتاب:

– نام کتاب : باور ندارم

– نویسنده : فاطمه . ح

– تعداد صفحات : 379

– فرمت : PDF و APK

– مناسب برای کامپیوتر و گوشی های اندروید




دانلود کتاب باور ندارم - نسخه کامپیوتر - حجم 6.73 مگابایت


دانلود کتاب باور ندارم - نسخه اندروید - حجم 871 کیلوبایت



  • مهدی احدی راد
۲۹
خرداد


تو ماهی و من ماهیِ این برکه کاشی

اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی! 

و این قصه عاشقی «ماه و ماهی» است؛ آلبومی عاشقانه به روایت حجت اشرف زاده، از آن آلبوم های خوب و ساده و آرام که بی دغدغه آنکه حرف هنرمند را نفهمی، می توانی بنشینی و با خیال راحت، یک روز عصر به آن گوش بدهی و خستگی کار و استرس های روزانه را به در کنی. 

آلبوم «ماه و ماهی» دومین آلبوم رسمی حجت اشرف زاده است که توسط مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر شده است. از این هنرمند که شاگرد حمیدرضا نوربخش، محمدرضا شجریان، محمدرضا لطفی، محسن نفر و پرویز مشکاتیان بوده، پیشتر آلبوم «شرح پریشانی» منتشر شده است. 

«ماه و ماهی» 9 قطعه دارد که دو نسخه از قطعه «ماه و ماهی» و نسخه بی کلام آهنگ «عشق آمد» در بین آنها هستند. ترانه های این آلبوم را علیرضا بدیع سروده، آهنگ های آن ساخته امیر بیت، حجت اشرف زاده و آرش بیات هستند، تنظیم قطعات را آرش و امیر بیات انجام داده اند و مهرداد عالمی و میثم مروستی با ویولنسل و ویولا در آن به نوازندگی پرداخته اند. 

«ماه و ماهی» را می توان آلبومی تلفیقی از موسیقی سنتی و کلاسیک دانست؛ آواز سنتی ایرانی حجت اشرف زاده در کنار سازبندی و هارمونی های کلاسیک، «ماه و ماهی» را به آلبومی تبدیل کرده که حتی برای کسانی که به موسیقی سنتی چندان علاقه ای ندارند، شنیدنی است. البته صدای دف در آهنگ «دلتنگ» و «ماه و ماهی 2» فضای موسیقی را ایرانی تر می کند.

در آلبوم دوم این هنرمند نیشابوری، آهنگی به نام «کوچه باغ های نیشابور» هست که یادآور کتاب شعر محمدرضا شفیعی کدکنی است. کاور آلبوم هم با طرحی از ماهی و حوض کاشی طراحی شده است.


خواننده: حجت اشرف زاده

آهنگ ساز: امیر بیات، حجت اشرف زاده، آرش بیات

تنظیم کننده: آرش بیات، امیر بیات

نوازندگان: مهرداد عالمی، میثم مروستی

ترانه سرا: علیرضا بدیع



Download

جهت حمایت از این اثر، این مجموعه را در صفحه دانلود به قیمتی ناچیز تهیه نمایید |

 در این بخش از وب‌سایت تنها آلبوم‌های منتخب داخلی برای طرفداران موسیقی به انتشار می‌رسد

همچنیــن ایــن بخش تنهــا جهـت معـــــرفی بهتـــریــن آثـــــار تعبیـــه 

و اثر مذکور را می توانید به صورت رایگان از دیگر سایت ها دانلود کنید







  • مهدی احدی راد
۲۷
خرداد

مادرم هیچوقت به من نگفت دوستم دارد، وقت نداشت، دستش همیشه بند بود !!


بند بستن بند کفش های من که گره زدن بلد نبودم

دستش بند دکمه های روپوش مدرسه ام بود

بند مشق های خواهرم ..


من اما دوست داشتنش را، زنگ های تفریح در سیب قرمزی که ته کیفم گذاشته بود 


گاز می زدم ..

  • مهدی احدی راد
۲۶
خرداد


آلبوم «نسیم وصل» با صدای «همایون شجریان» و آهنگسازی «محمدجواد ضرابیان» اردیبهشت ماه 1382 توسط شرکت دل آواز منتشر شد. این آلبوم اولین اجرایی است که «همایون شجریان» به تنهایی خوانندگی آن را برعهده داشته و در هشت قطعه تهیه و تنظیم شده است. 

بخش اول این آلبوم در «دستگاه همایون» و «بیات اصفهان» شامل قطعات، تصنیف «هوای گریه» با شعری از «سیمین بهبهانی»، آواز «نسیم سحر» با همنوازی تار «شهرام میرجلالی» و غزلی از سعدی، تصنیف «خانه سودا» با غزلی از مولانا و بخش دوم این آلبوم شامل پنج تصنیف در «دستگاه شور» می باشد که عبارتند از: «عشق از کجا» غزلی از مولانا، «حاصل عمر» از«رهی معیری»، تصنیف «دفتر دل» و «سکوت» از «فریدون مشیری» و «نسیم وصل» از «رهی معیری». 

از نوازندگانی که در این آلبوم به هنرنمایی پرداخته اند می توان از «ارسلان کامکار» ویلن/آلتو، «علی رحیمیان» ویلن، «هادی آرزم» ویلن، «رسول بهبهانی» ویلن/آلتو، «سینا جهان آبادی» ویلن، «کریم باقری» ویلنسل، «علیرضا خورشیدفر» کنترباس، «شاهین یوسف زمانی» کنترباس، «ناصر رحیمی» فلوت، «سعید اتوت» کلارینت، «بیژن کامکار» دف، «شهریار فریوسفی» تار/دوتار، «سیامک نعمت ناصر» تار/سه تار، «کامبیز گنجه ای» تنبک، «سینا جهان آبادی» کمانچه، «بهروز الوندی پور» نی، «تهمورث پورناظری» دف، «پریچهر خواجه» قانون و «همایون شجریان» دایره/ دهل، نام برد.


خواننده: همایون شجریان

آهنگ ساز: محمدجواد ضرابیان

تنظیم کننده: شهرام میرجلالی، محمدجواد ضرابیان، سینا جهان آبادی

نوازندگان: شهرام میرجلالی، همایون شجریان، ارسلان کامکار، علی رحیمیان، هادی آرزم، رسول بهبهانی، سینا جهان آبادی، کریم قربانی، علیرضا خورشیدفر، شاهین یوسف زمانی، ناصر رحیمی، سعید اتوت، بیژن کامکار، شهریار فریوسفی، سیامک نعمت ناصر، کامبیز گنجه ای، بهروز الوندی پور، تهمورس پورناظری، پریچهر خواجه

ترانه سرا: سعدی، سیمین بهبهانی، مولانا، رهی معیری، فریدون مشیری



Download

جهت حمایت از این اثر، این مجموعه را در صفحه دانلود به قیمتی ناچیز تهیه نمایید |

 در این بخش از وب‌سایت تنها آلبوم‌های منتخب داخلی برای طرفداران موسیقی به انتشار می‌رسد

همچنیــن ایــن بخش تنهــا جهـت معـــــرفی بهتـــریــن آثـــــار تعبیـــه 

و اثر مذکور را می توانید به صورت رایگان از دیگر سایت ها دانلود کنید






  • مهدی احدی راد
۲۶
خرداد


باران کوثری، ستاره پسیانی، سحر دولتشاهی، سهراب پورناظری، نوید محمدزاده، مهرداد صدیقیان... می نشینند رو به دوربین، هدفون را به گوش می گذارند و بعد، همایون شجریان شروع می کند به زمزمه کردن شعر سیمین بهبهانی «چرا رفتی چرا من بی قرارم». این ویدئو کلیپ یکی از قطعات آلبوم «نه فرشته ام نه شیطان»، اثر فرزند استاد شجریان و تهمورس پورناظری است که مخاطب را به یاد فیلم «شیرین» عباس کیارستمی می اندازد. 

«نه فرشته ام نه شیطان» گرچه هشت قطعه بیشتر ندارد، اما یک آلبوم تمام عیار است: تلفیقی از آواز سنتی و موسیقی که به فضای غربی نزدیک شده، شعرهای ایرانی، نوازندگان و سازهای غربی و ایرانی، حتی گرافیک و عکس به میزان کافی. صدای همایون روی اشعار مولانا، محمدرضا شفیعی کدکنی، حسین منزوی، سیمین بهبهانی و هومن ذکایی؛ پیوند تار و بربت و کمانچه و سنتور با ویولنسل و کنترباس و حتی کاخن و جیم بِی و دودوک؛ و عکس ها و دست خط همایون و تهمورس در کنار نقاشی یین و یانگ – نمادی از فرشته و شیطان شاید -، قطره های خون که «شَتَک زده است به خورشید»، و دختر کولی که موهایش در باد پریشان است.

قطعات «درون آینه»، «دل به دل»، «کولی» و «شتک» با سازهای ایرانی، تک نوازی سه تار یا دونوازی، فضایی سنتی تر دارند. اما قطعاتی مثل «همه هیچم»، «چونی بی من» و «در حصار شب»، گرچه همچنان در فضای موسیقی ایران قرار دارند، اما بیشتر به فضای موسیقی غربی نزدیک شده اند. 

اشعار «نه فرشته ام نه شیطان» به رغم تنوع سرایندگان و مضامین، انسجامی مفهومی دارند: زبان مولانا «ای همدم روزگار چونی بی من» به هومن ذکائی نزدیک می شود آنجا که می گوید «جان جان جان از همه جهان، می کشد دلم پر به سوی تو» و شفیعی کدکنی با «نفسم گرفت از این شهر، درِ این حصار بشکن»، با سرگشتگی حسین منزوی همزبان می شود «نه فرشته ام نه شیطان، کی ام و چی ام همینم».


آهنگ ساز: تهمورس پورناظری

تنظیم کننده: دیوید گارنر

نوازندگان: تهمورس پورناظری، رامون استگنارو، سهراب پورناظری، جیمی جانسون، جان ویک فیلد، حمیدرضا تقوی، شهاب پارنج، شجاعت حسین خان، پدرو اوستاچه، محمد آکاتای، مهیار طریحی، کاوه گرایلی، فلیپ برزینا، استفنی بیبو، دیوید ریدر، پیتر ماسک، جوری فنکوچن، ناتالی کاردوچی، نیومی لفرنایس، ایوان باتمر، نیلز بالتمن، کلیو تیلتن، الیزابت چیهو، شین کاراسکو، جوان د مارس، آندره گرباتنکو، راب اشلی، آلدن کوهن، ست اوسبورن

ترانه سرا: سیمین بهبهانی، محمدرضا شفیعی کدکنی، حسین منزوی، مولانا، هومن ذکایی



Download

جهت حمایت از این اثر، این مجموعه را در صفحه دانلود به قیمتی ناچیز تهیه نمایید |

 در این بخش از وب‌سایت تنها آلبوم‌های منتخب داخلی برای طرفداران موسیقی به انتشار می‌رسد

همچنیــن ایــن بخش تنهــا جهـت معـــــرفی بهتـــریــن آثـــــار تعبیـــه 

و اثر مذکور را می توانید به صورت رایگان از دیگر سایت ها دانلود کنید






  • مهدی احدی راد
۲۵
خرداد

کتاب ترجمه فارسی تورات نوشته انجمن کتاب مقدس ایران می باشد. یهودیان و همچنین مسیحیان و سامری‌ها در طول دورانها، بسیار به تورات حرمت نهاده‌اند. «کتاب مقدس» مسیحیان، کتاب یهود را با اختلافاتی چند با نام «عهد عتیق»، در خود دارد. عناوین کتاب عبری از پنج کلمه اول متون مربوطه اخذ شده‌است با این وجود عنوان عبری اعداد از پنجمین کلمه متن مربوطه گرفته شده‌است. تورات به سه دوران تغییر رابطه بین خداوند و مردم اشاره دارد: یازده فصل اول کتاب پیدایش به «پیدایش» و نظم جهان و تاریخچه ارتباط اولیه بین خداوند و مردم اشاره دارد. سی و نه فصل بعدی کتاب به عهد خداوند با اجداد عبری، ابراهیم، اسحاق، یعقوب (که به او اسرائیل هم می‌گویند) و فرزندان یعقوب – بنی‌اسرائیل – مخصوصا یوسف اشاره دارد. در این فصل‌ها به فرمان خداوند به ابراهیم مبنی بر ترک خانواده و زادگاهش شهر اور و مراجعت وی به سرزمین کنعان و همچنین نحوه مهاجرت بنی‌اسرائیل به مصر اشاره شده‌است.

چهار کتاب دیگر تورات به داستان موسی اشاره دارند که صدها سال پس از ابراهیم زندگی می‌کرد. داستان وی در کنار داستان آزادی قوم بنی‌اسرائیل از بردگی در مصر و عهد مجدد آنان با خداوند در کوه سینا و همچنین سرگردانی آنها در صحرا تا زمان ورود نسلی جدید به سرزمین کنعان اشاره دارد. تورات با مرگ موسی پایان می‌یابد . تورات شامل ۶۱۳ فرمان از جانب خداوند است که این فرمان‌ها به «میتس وات» معروف‌اند و از زمان بردگی در سرزمین مصر تا زمان آزادی در سرزمین کنعان به صورت وحی بر پیامبران نازل شده‌اند. این فرامین پایه قانون مذهبی یهودیان (هلاخاء) را تشکیل می‌دهد. تورات از ۵۴ بخش تشکیل شده که به ترتیب در آیین عبادت یهودیان قرائت می‌شود و از ابتدای کتاب پیدایش تا انتهای کتاب تثنیه را در بر می‌گیرد. این قرائت در پایان بخش سکوت مجدداً آغاز می‌گردد که این بخش را «تورات سیمکات» می‌نامند.


مشخصات کتاب :

- نام کتاب : ترجمه فارسی تورات

- نویسنده : انجمن کتاب مقدس ایران

- تعداد صفحات : 869

- فرمت کتاب : پی دی اف


Download

  • مهدی احدی راد
۲۳
خرداد


ای کاش تنهایی نبود این در کنارم ماندنت

جاده می رقصد به ساز بی محابا راندنت

نه. جاده می رقصد به ساز «چارتار»، به شعر و ریتم و آوازی که این چهار نفر دوباره سر داده اند در آلبوم دوم خود: «جاده می رقصد». 

دو سال گذشت از نخستین تجربه چهار دوست، از اولین آلبومشان که اقبالی غیرمنتظره یافت، از «باران تویی » که هنوز هم ترانه هایش ورد زبان خیلی ها است. و حالا، چارتار برگشته، این بار با «جاده می رقصد»، آلبومی که هواداران چارتار مدت ها انتظارش را می کشیدند. 

«جاده می رقصد» نُه آهنگ دارد: «لیلاچه»، «آسمان هم زمین می خورد»، «ببر»، «جاده می رقصد»، «حضوری اتفاقی»، «هیچ در هیچ»، «من دهانم»، «غزل نشد» و «دریچه». 

همان پازل چهار تکه روی جلد آلبوم است، جورچینی از صورت های آرمان گرشاسبی خواننده، آرش فتحی آهنگساز، احسان حائری ترانه سرا و آیین احمدی فر تنظیم کننده چارتار. چهره ها چندان تفاوتی نکرده، اما صاحبان آنها سعی کرده اند موسیقی پخته تری را عرضه کنند در ادامه سبکی که مخاطبانشان در «باران تویی» آن را پسندیدند: ترکیب شعرهایی معاصر – البته با رعایت اصول وزن و عروض-، به روایت آوازی ایرانی و بر بستر موسیقی غربی که به شیوه الکترونیک تنظیم شده است. مثل آلبوم قبلی، در «جاده می رقصد» هم به ندرت صدای سازی شنیده می شود، شاید به جز صدای ویولن دانیال جورابچی در قطعه «دریچه».

«جاده می رقصد» را می توان ادامه «باران تویی» دانست؛ سبک موسیقی و تنظیم همان است، ترانه ها و آواز هم همان. حتی کلمات آشنای شعرهای آلبوم قبلی چارتار باز هم به گوش می رسد: سکوت و پروانه و شب و جنون و پرواز و ترانه و فاصله و... البته جاده.


خواننده: آرمان گرشاسبی

آهنگ ساز: آرش فتحی

تنظیم کننده: آیین احمدی فر

ترانه سرا: احسان حائری



Download

جهت حمایت از این اثر، این مجموعه را در صفحه دانلود به قیمتی ناچیز تهیه نمایید |

 در این بخش از وب‌سایت تنها آلبوم‌های منتخب داخلی برای طرفداران موسیقی به انتشار می‌رسد

همچنیــن ایــن بخش تنهــا جهـت معـــــرفی بهتـــریــن آثـــــار تعبیـــه 

و اثر مذکور را می توانید به صورت رایگان از دیگر سایت ها دانلود کنید






  • مهدی احدی راد
۲۳
خرداد


صدای باران، صدای نفس، صدای قطار، صدای نبض و صدای کمرنگ کمانچه که در موسیقی الکترونیک محو می شود. فریاد «آشوبم آرامشم تویی»، «مرا به خاطرت نگه دار» و «نداری خبر ز حال من» که آرمان گرشاسبی سر می دهد در آلبوم اول چارتار: «باران تویی».

چارتار ساده شروع شد: سال 90 بود، آرمان و آرش فتحی دوست بودند، یکی ساز زد و دیگری آواز خواند و گشتند دنبال ترانه سرا و تنظیم کننده و احسان حائری و آیین احمدی فر، دو دوست دیگر به آنها اضافه شدند و این شد چارتار: «پرسه آوایی به امید هیچ، سرگذشت لحظه هایی شبیه به هم». 

و بعد، «باران تویی» آمد؛ 12 قطعه از ترکیب موسیقی الکترونیک اروپایی و آواز ایرانی و شعرهایی عاشقانه. صدای ساز کمتر در این آلبوم شنیده می شود و به جای آن، افکت های صوتی فراوان است. 

ترکیب های شاعرانه هم بسیار است؛ از پیوند متضادها در صراحت کهنه تازه شدن، سحر و شب تار، آشوب و آرامش، رویش و خزان، خورشید شب، عطش و باده، زمستون و نوبهار، غربت و خانه، زوال خاطره و ... گرفته تا همنشینی واژه هایی که عادت کرده ایم با هم ببینیم: گوشه و شور و آواز و قصیده، مشت و پوچ، شعله و پروانه، غم و شب و تب. 

تیزر آلبوم را امید بنکدار و کیوان علیمحمدی با بازی مهناز افشار ساخته اند: فضایی تاریک و مه آلود که در سایه روشن آن، کلمات روی صورت بازیگر خطاطی می شوند، شمعی روشن می شود، قسمت هایی از قطعات مختلف آلبوم به گوش می رسد و چارتاری ها، ایستاده در کنار هم، پیدا و پنهان می شوند. 

گرافیک کاور آلبوم هم جالب است: عکسی چهار تکه از چهار صورت مختلف که در کنار هم یک تصویر را شکل داده و با شاخه های بی برگ درختان احاطه شده، نام قطعات که مثل یک شعر واحد، خطاطی شده و زمینه سفیدی که با حروف آبی پر شده، و با قطرات باران. 


خواننده: آرمان گرشاسبی

آهنگ ساز: آرش فتحی

تنظیم کننده: آیین احمدی فر

ترانه سرا: احسان حائری



Download

جهت حمایت از این اثر، این مجموعه را در صفحه دانلود به قیمتی ناچیز تهیه نمایید |

 در این بخش از وب‌سایت تنها آلبوم‌های منتخب داخلی برای طرفداران موسیقی به انتشار می‌رسد

همچنیــن ایــن بخش تنهــا جهـت معـــــرفی بهتـــریــن آثـــــار تعبیـــه 

و اثر مذکور را می توانید به صورت رایگان از دیگر سایت ها دانلود کنید






  • مهدی احدی راد
۲۲
خرداد
 
| مناظره شمس و مولانا |
 
√ در حین پخش جهت دانلود ویدیو از برنامه IDM استفاده نمایید.
√ لطفا در حین پخش جهت مدیریت کامل بر پخش کننده، بر روی  یا  کلیک نمایید.
 
این ویدیو یکی از قسمت های مناظره بین شمس و مولانا هست که اجرا کننده های آن همایون شجریان و محمد معتمدی هستند.
 
جهت مشاهده متن اشعار و دریافت کامل فایل های صوتی و تصویری به ادامه مطلب مراجعه کنید.
  • مهدی احدی راد
۲۱
خرداد
 
 
 
√ در حین پخش جهت دانلود ویدیو از برنامه IDM استفاده نمایید.
√ لطفا در حین پخش جهت مدیریت کامل بر پخش کننده، بر روی  یا  کلیک نمایید.

 


 
  • مهدی احدی راد
۱۹
خرداد

بیدار کن طرب را بر من بزن تو خود را

چشمی چنین بگردان کوری چشم بد را

خود را بزن تو بر من اینست زنده کردن

بر مرده زن چو عیسی افسون معتمد را

ای رویت از قمر به آن رو به روی من نه

تا بنده دیده باشد صد دولت ابد را

در واقعه بدیدم کز قند تو چشیدم

با آن نشان که گفتی این بوسه نام زد را

جان فرشته بودی یا رب چه گشته بودی

کز چهره می‌نمودی لم یتخذ ولد را

چون دست تو کشیدم صورت دگر ندیدم

بی هوشیی بدیدم گم کرده مر خرد را

جام چو نار درده بی‌رحم وار درده

تا گم شوم ندانم خود را و نیک و بد را

این بار جام پر کن لیکن تمام پر کن

تا چشم سیر گردد یک سو نهد حسد را

درده میی ز بالا در لا اله الا

تا روح اله بیند ویران کند جسد را

از قالب نمدوش رفت آینه خرد خوش

چندانک خواهی اکنون می‌زن تو این نمد را



مولانا جلال الدین محمد


| برای مطالعه دیگر شعرها از این شاعر کلیک کنید |

  • مهدی احدی راد
۱۸
خرداد


«امیر بی گزند» پس از «من آن سیزدهم» دومین آلبوم چاوشی است که در آن از اشعار کلاسیک استفاده شده است و این نشان دهنده رویکرد جدید این خواننده به آثار ادبی عرفانی و کلاسیک ایران است. چاووشی سعی دارد بیانی جدید از این اشعار به مخاطبانش ارائه دهد.

تنظیم کنندگان این آلبوم «محسن چاوشی»، «بهروز صفاریان»، «فرشاد حسامی»، «کوشان حداد»، «عادل روح نواز» و «بابک نقوی» می باشند. همچنین از اشعار «مولانا»، «سعدی»، «علی اکبر یاغی تبار»، «پدرام پاریزی» و «حسین صفا» در این آلبوم استفاده شده است.


خواننده محسن چاوشی

تنظیم کننده: محسن چاوشی، بهروز صفاریان، فرشاد حسامی، کوشان حداد، عادل روح نواز، بابک نقوی

ترانه سرا: مولانا، علی اکبر یاغی تبار، پدرام پاریزی، حسین صفا، سعدی




Download

جهت حمایت از این اثر، این مجموعه را در صفحه دانلود به قیمتی ناچیز تهیه نمایید |

 در این بخش از وب‌سایت تنها آلبوم‌های منتخب داخلی برای طرفداران موسیقی به انتشار می‌رسد

همچنیــن ایــن بخش تنهــا جهـت معـــــرفی بهتـــریــن آثـــــار تعبیـــه 

و اثر مذکور را می توانید به صورت رایگان از دیگر سایت ها دانلود کنید






  • مهدی احدی راد
۱۸
خرداد


آلبوم «من خود آن سیزدهم» ششمین آلبوم استودیوی چاووشی ست. او علاوه بر خوانندگی، آهنگسازی و نوازندگی کار را هم به عهده دارد. با اینکه در این آلبوم از اشعار کلاسیک استفاده شده اما آهنگ ها و تنظیم ها زیاد فضای سنتی ندارد. تلفیقی نامتعارف و غیرمعمول به نظر می رسد ولی در این اثر امکان پذیر شده است. 

تنوع موضوعی هوشمندانه ای وجود دارد. کل آلبوم عاشقانه نیست. محسن چاووشی با ظرافت خاص گلچینی از اشعار فاخر شعرای بزرگ ایران زمین انتخاب کرده و خوانده است. این اثر جزو معدود کارهایی ست که مخاطب را وادار می کند نگاه جدی تر و عمیق تری به موسیقی پاپ داشته باشد. چیزی که به نظر می رسد در انحصار موسقی سنتی ماست. 

«شهریار» شاعر بلند آوازه ی ایرانی در جوانی شیفته ی دختری می شود اما پدر دختر به خاطر کم بضاعت بودن شهریار با ازدواج آنها مخالفت می کند. شهریار غزل « من خود آن سیزدهم» را هنگام تماشای معشوقه ی از دست رفته اش که به همراه فرزند خود در گردش «سیزدهم فروردین» بود، فی البداهه سروده است. ملودی چاووشی سوزی را در خود دارد که همراه با شعر شهریار اثری تاثیر گذار خلق می کند.

تمامی شعرهای قطعات این آلبوم متعلق به بزرگان ادب فارسی می باشد. غلط کردم غلط و رمیدیم از «وحشی بافقی»، کو به کو، قراضه چین و شیرمردا از «مولانا»، نگار از «بابا طاهر»، ستمگر و من خود آن سیزدهم از «شهریار»، بهرام گور از سروده های «خیام» انتخاب شده اند. 

«چاووشی» با همکاری «شهاب اکبری»، «کوشان حداد» و «امیر جمالفرد» این آلبوم را تنظیم کرده است. آلبوم « من خود آن سیزدهم» در سال 1391 توسط شرکت های تصویر گستر پاسارگارد و آوای باربد انتشار یافت. سبک آن تلفیقی از پاپ، الکترونیک، هاوس، داب استپ، بلوزو ترنس است.

در نخستین جشنواره سالانه «موسیقی ما»، در بخش مردمی، جوایز بهترین آهنگسازی پاپ، بهترین کاور آلبوم به «من خود آن سیزدهم » و همچنین بهترین ترانه ی پاپ به «غلط کردم غلط » تعلق گرفت.


آهنگ ساز

محسن چاوشی


تنظیم کننده

شهاب اکبری، محسن چاوشی، کوشان حداد، امیر جمالی فرد


نوازندگان

فیروز ویسانلو، شاهرخ پوریامین، پیام طونی، محمد جاسمی،محسن چاوشی


ترانه سرا

خیام نیشابوری، مولانا، سید محمد حسین شهریار، باباطاهر، وحشی بافقی




Download

جهت حمایت از این اثر، این مجموعه را در صفحه دانلود به قیمتی ناچیز تهیه نمایید |

 در این بخش از وب‌سایت تنها آلبوم‌های منتخب داخلی برای طرفداران موسیقی به انتشار می‌رسد

همچنیــن ایــن بخش تنهــا جهـت معـــــرفی بهتـــریــن آثـــــار تعبیـــه 

و اثر مذکور را می توانید به صورت رایگان از دیگر سایت ها دانلود کنید






  • مهدی احدی راد
۱۸
خرداد


«پاروی بی قایق» هفتمین آلبوم محسن چاووشی است. ترانه‌های این آلبوم از حسین صفا، روزبه بمانی و حسین غیاثی هستند و تنظیم قطعات را محسن چاوشی، امیر جمال‎فرد، کوشان حداد و امید حجت به عهده داشته‎اند. میکس و مسترینگ این آلبوم را کریس باور متخصص صدای آلمانی انجام داده است. از ویژگی‌های دیگر این اثر، طراحی بسیار زیبای بزرگمهر حسین‎‏پور است که روی جلد آلبوم خودنمایی می‎کند. «پاروی بی قایق» آلبومی شنیدنی است، از دستش ندهیم.


خواننده: محسن چاوشی
آهنگ ساز: محسن چاوشی
تنظیم کننده: امیر جمالی فرد، محسن چاوشی، امید حجت، کوشان حداد
نوازندگان: بهنود فدوی، شاهرخ پوریامین، امید حجت، میثم مروستی، بابک ریاحی پور، هومن نامداری، فیروز ویسانلو
ترانه سرا: روزبه بمانی، حسین صفا، حسین غیاثی



Download

جهت حمایت از این اثر، این مجموعه را در صفحه دانلود به قیمتی ناچیز تهیه نمایید |

 در این بخش از وب‌سایت تنها آلبوم‌های منتخب داخلی برای طرفداران موسیقی به انتشار می‌رسد

همچنیــن ایــن بخش تنهــا جهـت معـــــرفی بهتـــریــن آثـــــار تعبیـــه 

و اثر مذکور را می توانید به صورت رایگان از دیگر سایت ها دانلود کنید






  • مهدی احدی راد
۱۸
خرداد

چند روز پیش، "یولیا واسیلی اونا" پرستار بچه‌هایم را به اتاقم دعوت کردم تا با او تسویه حساب کنم.
به او گفتم:
- بنشینید یولیا.می‌دانم که دست و بالتان خالی است، اما رو در بایستی دارید و به زبان نمی‌آورید. ببینید، ما توافق کردیم که ماهی سی روبل به شما بدهم. این طور نیست؟
چهل روبل.
نه من یادداشت کرده‌ام. من همیشه به پرستار بچه‌هایم سی روبل می‌دهم. حالا به من توجه کنید. شما دو ماه برای من کار کردید.
دو ماه و پنج روز دقیقا.
دو ماه. من یادداشت کرده‌ام، که می‌شود شصت روبل. البته باید نه تا یکشنبه از آن کسر کرد.همان‌طور که می‌دانید یکشنبه‌ها مواظب "کولیا" نبوده‌اید و برای قدم زدن بیرون می‌رفتید. به اضافه سه روز تعطیلی ...
"یولیا واسیلی اونا" از خجالت سرخ شده بود و داشت با چین‌های لباسش‌ بازی می‌کرد ولی صدایش در نمی‌آمد.
سه تعطیلی. پس ما دوازده روبل را برای سه تعطیلی و نه یکشنبه می‌‌گذاریم کنار... "کولیا" چهار روز مریض بود. آن روزها از او مراقبت نکردید و فقط مواظب "وانیا" بودید. فقط "وانیا" و دیگر این که سه روز هم شما دندان درد داشتید و همسرم به شما اجازه داد بعد از شام دور از بچه‌ها باشید. دوازده و هفت می‌شود نوزده. تفریق کنید. آن مرخصی‌ها، آهان شصت منهای نوزده روبل می‌ماند چهل و یک روبل. درسته؟
چشم چپ یولیا قرمز و پر از اشک شده بود. چانه‌اش می‌لرزید. شروع کرد به سرفه کردن‌های عصبی. دماغش را بالا کشید و چیزی نگفت.
- ... و بعد، نزدیک سال نو، شما یک فنجان و یک نعلبکی شکستید. دو روبل کسر کنید.فنجان با ارزش‌تر از اینها بود. ارثیه بود. اما کاری به این موضوع نداریمقرار است به همه حساب‌ها رسیدگی کنیم و... اما موارد دیگر... به خاطر بی‌مبالاتی شما "کولیا" از یک درخت بالا رفت و کتش را پاره کرد. ده تا کسر کنید... همچنین بی‌توجهی شما باعث شد کلفت‌خانه با کفش‌های "وانیا" فرار کند. شما می‌بایست چشم‌هایتان را خوب باز می‌کردید. برای این کار مواجب خوبی می‌گیرید. پس پنج تای دیگر کم می‌کنیم... دردهم ژانویه ده روبل از من گرفتید ...
یولیا نجوا کنان گفت:
  • مهدی احدی راد
۱۶
خرداد

هرشب در فنجان قهوه ات نصف قاشق سیانور میریزم، لبخند که میزنی می گویم:


قهوه ات سرد شد .. بگذار عوضش کنم !


این کار هر شب من است، سالهاست که میخواهم تو را بکشم،


اما لبخندت را چه کنم؟ ..

  • مهدی احدی راد
۱۵
خرداد

درویشی تهی‌‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد . چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره‌ای به او کرد . کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند .

کریم خان گفت : این اشاره‌ های تو برای چه بود ؟
درویش گفت : نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم .
آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟ کریم خان در حال کشیدن قلیان بود ؛ گفت چه می‌خواهی؟

درویش گفت : همین قلیان ، مرا بس است !چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز کسی که می‌ خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد ! پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد! روزگاری سپری شد. درویش جهت تشکر نزد خان رفت .

ناگه چشمش به قلیان افتاد و با دست اشاره‌ای به کریم خان زند کرد و گفت : نه من کریمم نه تو ؛ کریم فقط خداست ، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست ..
  • مهدی احدی راد
۱۳
خرداد

اگر در ویندوز 10 امکان تغییر تصویر پشت‌زمینه‌ی دسکتاپ را ندارید، این موضوع به این علت است که گزینه‌ی مربوط به این تنظیم در ویرایش‌گر Local Group Policy ویندوز غیرفعال شده است. در این ترفند به نحوه‌ی برطرف کردن این مشکل می‌پردازیم.

در این حالت هنگامی که به پنجره‌ی Personalization در Control Panel ویندوز مراجعه می‌کنید با پیغام خطای زیر روبه‌رو می‌شوید:

One or more of the settings on this page has been disabled by the system administrator

 

حل مشکل عدم امکان تغییر تصویر پشت‌زمینه‌ی دسکتاپ در ویندوز 10

 

  • مهدی احدی راد
۱۲
خرداد

خواب دیدم قیامت شده است. هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ی ایرانیان. خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نَـگـُماردِه‏انَـند؟» گفت:
 

می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...» نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یاد هندوستان کند خود بهتر از هر نگهبانی پایش کشیم و به تهِ چاله باز گردانیم

  • مهدی احدی راد
۰۹
خرداد

منطقِ پاییز،

مثلِ بی منطقیِ زنی است 


که وقتی دارد از زندگی مردی می رود، 

موهایش را رنگ می کند !!

  • مهدی احدی راد